Juhlat pienellä budjetilla

Näyttävät kirkkohäät voi järjestää maltillisellakin budjetilla. Pappi, kanttori ja seurakunnan tilat ovat yleensä maksuttomia eikä itse vihkiminen maksa mitään. Suurin häihin liittyvä menoerä muodostuu yleensä vihkimisen jälkeisestä juhlatilaisuudesta. Kuinka monta vierasta kutsutaan ja mitä heille tarjotaan?

Näyttävät kirkkohäät voi järjestää maltillisellakin budjetilla. Pappi, kanttori ja seurakunnan tilat ovat yleensä maksuttomia eikä itse vihkiminen maksa mitään.

Aloittakaa juhlien suunnittelu hyvissä ajoin

Pienen budjetin häissä vieraat voi kutsua juhlimaan kanssanne seurakunnan juhlatilaan. Niistä löytyy usein käytännöllinen suurtalouskeittiö, missä valmistelut voidaan tehdä vaikka talkoovoimin. Raaka-aineitakin voi löytää edullisesti – voitte ostaa kerralla tarjouksesta isompia määriä ja tehdä tarjottavia etukäteen.

Onko sinulla hyviä vinkkejä miten aiotte säästää häämenoissa, tai esimerkkejä siitä miten onnistuitte järjestämään juhlat vähällä rahalla? Löysitkö puvun kirpparilta? Tekikö ystävä kampauksen ja meikin? Sidoitko hääkimpun itse luonnonkukista? Pienelläkin budjetilla saa ihanat juhlat, jos on valmis näkemään hieman vaivaa.

> Lue lähetettyjä vinkkejä täältä

Katso myös hääyö.fi!