Yhteinen matka jatkuu

Aloitimme tämän häämatkan kanssanne lähes vuosi sitten. Sen jälkeen on ensin suunniteltu ja valmisteltu häitä kuumeisesti ja sitten vietetty ihanaa hääjuhlaa ystävien ja perheen parissa. Juhla vilahti ohi hetkessä! Kulttuurit, joissa häitä vietetään viikko tai kaksi, tuntuvat yhtäkkiä paljon tätä suomalaista pikajuhlaa viisaammilta!

Häähumu tiivistyi hääviikonloppuun. Tytin uudet työt ja Anssin tiivis graduseminaarin alku vaativat oman huomionsa häiden alla ja heti niiden jälkeen. Tytin työmatka Keski-Eurooppaan kaksi vuorokautta häiden jälkeen oli huono idea: sähköpistokeadapteri jäi Suomeen ja työpuhelin hukuttautui sveitsiläisen toimistokompleksin vessaan… Jos mahdollista, suosittelemme lämmöllä häihin valmistautumisajan ja niistä toipumisen rauhoittamista yhdessäololle.

Emme suunnanneet etelän lämpöön häämatkalle, mutta teimme syksyn aikana kaksikin viikonloppureissua: yhden Tampereelle ja toisen Tukholmaan. Ei erityisen eksoottista, mutta sitäkin ihanampaa! Toinen toisemme, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa, Tampereella myös ystävien tapaamista. Paikallisia nähtävyyksiä, spontaani elokuvakäynti ja tukholmalaisessa lumenpaisumuksessa iltakirkkoon kiipeäminen mäenrinnettä pitkin jäävät näiden reissujen tunnelmamuistoiksi.

Viiden kuukauden avioliiton jälkeen horisonttiin on myös ilmestynyt muutto ensimmäiseen omaan kotiin. Yhteinen matka jatkuu ja keväämmällä saamme pesiä omassa, pysyvässä kodissa. Voikaa hyvin – toivotamme teille rakkaudentäyteistä eloa ja oloa.

Kiitos matkamme seuraamisesta,

Tytti ja Anssi

Related Posts